Unitat Integral d'Otorinolaringologia, Cirurgia Maxil·lofacial, Al·lergologia, Endocrinologia i Dermatologia facial


Descobreix la nostra Unitat Multidisciplinar Especialitzada en Cirurgia de Cap i Coll dirigida per l'experimentat Dr. Ivan Domènech Juan . Oferim un innovador enfocament multidisciplinari per a tractaments mèdics integrals en Otorinolaringologia, Cirurgia Maxil·lofacial, Al·lergologia, Endocrinologia i Dermatologia facial. El nostre equip de col·laboradors professionals es dedica a proporcionar solucions coordinades i personalitzades per abordar diferents patologies. Amb més de 35,000 visites i 950 cirurgies anuals , la nostra experiència i compromís amb la salut integral ens donen suport.

Otorrinolaringologia

Servei d'otorrinolaringologia a Barcelona

Al·lèrgia

Unitat Funcional d'Al·lergologia a Barcelona

AMiQ IMO

AMiQ, especialista en Otorinolaringologia i Cirurgia de Cap i Coll, opera en un edifici de 24.000 m² centrat en salut. Certificat per Joint Commission International, garanteix excel·lència en atenció mèdica. Descobriu qualitat i experiència en cada consulta.

AMiQ-CAUSSE CLINIC Girona

AMiQ, associat amb el conegut grup sanitari AXE SANTE, brinda serveis d'Otorinolaringologia i Cirurgia Integral de Cap i Coll al cor de Girona. Confieu en la nostra experiència recolzada per AXE SANTE per a la vostra salut òptima.

AMiQ DEXEUS

Descobriu atenció mèdica d'excel·lència a la nostra Unitat d'Otorinolaringologia i Al·lèrgia de Barcelona, ​​ubicada en un edifici avantguardista de 50,000m². Referents en patologia pediàtrica i adults, oferim innovació i comoditat.

Raquel Fundació AMiQ

Formació, Docència i Programa Internacional de Fellowship en Otorinolaringologia

AMiQ - Formació mèdica

Formació, Docència i Programa Internacional de Fellowship en Otorinolaringologia

¿Que opinan nuestros pacientes?